Ett besök på Väla

Gårdagen blev inte som planerat alls. Barnen var hos Andreas och Joakim på jobb. Min tanke var att bara ta det lugnt och vila mycket. Hade tvättid klockan 12 så jag passade på att dammsuga och duscha innan så jag kunde chilla sen. Klockan 12 gick jag upp med en tung tvättkorg till tvättstugan bara för att märka att någon jävel redan tvättade. På min tid. Det är fan inte ok. Blev så jävla lack. Dessutom hade de tagit bort sin kolv så jag kunde inte se vem som tvättade heller. Strax efter ett kom Johanna, mycket trevligt men inte vad jag räknat med från början. Halv fem åkte hon hem och då var jag helt slut. Ingen vila igår heller, jag måste få till det varje dag alltså. Sov väldigt bra inatt och det var så skönt. 
 
Idag har jag varit på Väla med Madde och Maddy, vi har shoppat och fikat.
Vi är också supercoola och köpte likadana armband som vi kallade vänskapsarmband och är därmed "Best friends forever!" Så coola är vi. 
 
Jag shoppade lite också. Köpte två t-shirtar, en lite tjockare tröja och en stickad. Allt är tänkt till efter förlossningen så de är lite större storlek än jag kanske behöver senare men jag gillar när det är luftigt. Nu ska jag bara fixa leggings och kanske några mysbyxor också. Jag tokvägrar att ha kläder som sitter åt för mycket sen. Tajt kan det väl vara men det ska inte spänna och göra ont. Just nu älskar jag mina klänningar som sitter tajt men som inte gör ont någonstans. Hade ett par shorts på mig idag som visade sig sitta liiiite för tajt för min smak.
Det är inte ofta jag åker iväg med vänner såhär så det var väldigt trevligt. Dessutom hade ingen av oss barn med. Skönt! Jag var tyvärr tvungen att gå tidigare eftersom Andreas skulle komma med barnen så vi möttes på parkeringen utanför Väla. Nu är vi hemma, jag har bytt om och tänker ta det lugnt resten av dagen. 
 
En sak jag gillar med att vara igång är att W ofta är väldigt lugn då och när jag sen slappnar av så rör han sig massor. Jag älskar den stunden på dagen när jag varit igång och han varit lugn och sen lägger jag mig i sängen och då börjar han röra sig. Det gillar jag, det är mysigt som bara den. 
Nu ska jag lägga mig i sängen en stund. 
Allmänt, Bilder, gravid | |
Upp