Helt jävla slut

Hur kan det bara vara tisdag idag? Jag förstår inte. Det borde vara minst torsdag. Detta betyder alltså att tiden går långsamt som fan. Jag är ingen lekmamma, jag leker i princip aldrig med barnen. Oftast leker de ute med kompisar men just nu verkar alla vara iväg och därför håller sig barnen inne. Fast att jag i vanliga fall inte leker med barnen så finns det ändå ork till det om det skulle behövas. Just nu är jag helt slut och jag är ganska säker på att Linn ligger i sin säng och har somnat, men jag orkar inte. Orkar inte gå in och göra något med henne så hon piggnar till. Vi har varit iväg sedan tio över tio. Först körde vi och köpte en stokke tripp trapp stol till lillebror, sen tog vi bussen till kärnan där vi träffa Sanne och barnen, klockan ett hämtade Joakim mig där och vi körde till barnmorskan, när vi var klara där så körde vi inom McDonalds och köpte mat och sen hem och åt med Sanne och alla barnen. De körde hem vid fyra tiden och då passade jag på att lägga mig en stund medan barnen åt glass och var lugna. Jag hinner inte lägga mig innan de börjar smälla i dörrar och Linn är sur för att hon inte har något att göra. Vet inte hur länge jag fick ligga i sängen innan hon började tjura igen. Nu sitter jag i soffan och hon har troligtvis somnat. Jag funderar på att klä av mig alla kläder och lägga mig i badkaret, på med vattnet och bara tokgråta. HORMONER!!! Usch. Allt blir rubbat när man är iväg såhär och just nu måste jag vila mitt på dagen, fan vad jag tjatar om det haha, men det är så himla tydligt. Jag orkar inget annars. Jag orkar knappt äta om jag är för trött. 
 
Joakim och barnen är just nu rörande överens om att jag ser ut som Obelix. 
Kanske inte storleksmässigt men kombinationen stor mage och byxorna högt upp. I förmiddags blev jag lite sugen på att se om jag kunde få mig mina jeans jag hade innan jag blev gravid och några veckor efter. Det gick bättre än jag trodde och det visade sig också att det var lättare att få på än av. Linn fick hjälpa mig dra så jag kunde få ut benen. 
 
Jag vill inte vara gravid mer. Det är tungt och jobbigt. Allt gör ont och jag vill gråta precis hela tiden. Var hos barnmorskan idag och jag blev så himla besviken. Hon gav mig inget alls. Känns som att hon är så jälva trött på sitt jobb. Förra gången sa hon att vi denna gången skulle prata förlossningsbrev och det är inte så att jag har massa krav men jag är rädd för att det ska gå fort även denna gången och jag fick liksom ingen respons alls. Hon lyssnade på vad jag sa och avslutade i stil med att det är bäst att ta det som det kommer. Jo tjena. Visst, detta är tredje gången. Jag tvivlar inte på jag kommer klara denna förlossningen men jag hade förväntat mig lite mer engagemang från hennes sida. Ska dit igen om två veckor. Allt annat såg bra ut och W's hjärtljud lät bra precis som vanligt. Nu vill jag lägga mig och sova till imorgon. Orkar inte väcka Linn, orkar inte äta middag, orkar inte dricka vatten (fast att jag är jättetörstig). JAG ORKAR INTE!!! Om någon inte fattat det så kommer alla mina inlägg se ut såhär fram tills bebisen vill komma ut. 
Allmänt, Bilder, gravid | |
Upp