Bara att leta vidare

Jag sov som en stock inatt. Det var så skönt. Jag vaknade kanske inte utvilad men ändå piggare än de tidigare dagarna. Imorgon åker barnen till Andreas och här hemma väntas en i princip oplanerad helg. Vi har pratat lite om att fixa iordning på balkongen så kanske gör vi det. På lördag är det Eurovision song contest, annars inget. Dessa helger behövs. Jag blir alltid ledsen när jag måste säga hejdå till barnen men de ser framemot att få vara hos pappa och jag behöver vilan. Inte bara för att jag är gravid utan för att vi behöver få längta efter varandra. 


Igår var Sanne, Mange, Lily och Zoey här. Vi åt middag tillsammans men det var inte därför de kom hit. Vi var nämligen och kollade på en lägenhet i huset bredvid vårt. En femma. Den var fruktansvärd. Så sunkig. Dessutom var de som bodde där hemma när vi kom. Kändes inte bra alls. Bara vi kom in i trapphuset så fick vi udda vibbar. Vi skulle behöva renovera hela lägenheten innan inflytt och hur kul det än är att se förändringarna efter en renovering så passar det sig inte just nu. Dessutom är det inte i detta område vi vill bo i för alltid. Så nej. Vi får leta vidare helt enkelt. Det var däremot trevligt med lite besök en helt vanlig onsdag. 

För två veckor sedan fick jag nästan lite panik över att tiden går så snabbt. Jag hinner inte riktigt med i veckorna. Jag kände mig inte redo för att vår lille kille snart ska födas. Men det är som bortblåst nu. Jag försöker att njuta av min allra sista graviditet, men nu börjar jag på riktigt längta efter att få träffa honom. Att äntligen få lära känna denna lille killen på riktigt. Tänk vilka band man kan skapa till sitt barn redan innan födseln. Häftigt! 
Igår gick vi ner på tvåsiffrigt. Idag är det 98 dagar kvar. Jag hoppas dock att det är ca 92 dagar kvar. Men vi får väl se. 
Allmänt, Bilder, gravid | |
Upp