Ny vecka

Jisses vad kallt det var imorse. Det kanske fortfarande räknas som morgon men det är ändå en timme sen vi körde till skolan. Kallt var det och jag är alltid rädd att jag har för lite kläder på William men det visar sig alltid att han är varm och go så han lider nog inte. 
 
Helgen är över och det är återigen tisdag och det innebär simning för Linn. Jag hoppas det går smidigt idag för jag har inte sovit mycket inatt och fast att jag inte känner mig jättetrött nu så kommer jag troligtvis göra det i eftermiddag och då vill jag inte bråka med en tjurig Linn. 
William har inte varit generös med sömnen inatt. Han har vaknat nästan varje timme och det är inte ok. Håller tummarna för en bättre natt inatt. Tills det är dags att hämta barnen igen så stannar vi inne och vilar så mycket vi bara kan. Jag försöker skriva detta snabbt eftersom han fortfarande sitter i bilstolen och sover. 
 
Har tänkt på det att det blir massa William bilder här och det är inte meningen att inte ha med de andra men de sysselsätter sig ganska bra själva och när de då inte är runt omkring mig så blir det inte heller att jag tar så mycket bilder på dem. Ska försöka bättra mig. 
I lördags körde Linn och Joakim iväg för att köpa present till Calle som Linn var på kalas hos i söndags, då passade Lukas på att läsa sin läxa för mig medan lillebror sov i min famn. 
I lördags var Joaikm hos en av sina polare så jag och barnen hade mys själva. Vi tittade på Snövit och de sju dvärgarna. William sov i vagnen mer än halva filmen så de stora barnen fick mig för sig själva. Medan jag sa godnatt till Lukas och Linn sov lillebror i babynestet. 
Dock sov han inte så länge, så fort jag var tillbaka så hade han vaknat.
I söndags var det lugnt tills vi körde Linn till kalaset sen hängde vi hos faster Sanne och käkade sen middag innan vi körde hem. 
Nu ska jag läsa alla bloggar. Jag har 13 olästa inlägg så jag har att göra en stund. Funderar på att läsa medan jag äter choklad men jag vill egentligen hålla nere mitt chokladintag, det har en tendens att bli ganska högt. 
Allmänt, Bilder | |
Upp