Extra viktkontroll

Barnen är i skolan och William sover i vaggan. När barnen var lämnade på skolan körde jag och W till BVC där vi hade tid för en extra viktkontroll då han hade gått upp för lite. Jag fick order om att amma varannan timme under helgen vilket jag skötte ganska bra. Hela lördagen låg jag och W i sängen och ammade. Det var ingen jätterolig dag måste jag erkänna. Jag tog också bort nappen under dagen och vi gosade mycket hud mot hud. Natten till söndag var nog bästa natten hittills, han sov och åt. På natten äter han oftast varannan timme men på dagtid kan det gå lite längre. Igår ammade jag inte riktigt varannan timme men jag tyckte ändå han åt mer än vanligt. Resultatet av detta var inte vad jag hoppades på. 38 gram har han gått upp sedan i fredags och BVC sköterskan tyckte det var lite för lite. Jag ska fortsätta amma ofta till på onsdag då W har en läkartid och ska då vägas igen. Jag blir så stressad av allt detta. Jag vill bara isolera mig och inte göra något annat än amma. Nu går inte det så jag får väl göra mitt bästa ändå. När Lukas och Linn var bebisar så hade jag inga problem att amma offentligt men just nu känner jag mig inte alls bekväm med det. Igår efter Linns gympa så ville W äta och jag försökte ge honom mat innan vi gick ut men det gick inte. Istället satte jag mig i bilen i lugn och ro och då gick det bättre. 
 
Syskonmys innan skolan.
 
 
När det kommer till att dra ner på tempot så får nog det vänta till nästa vecka. Imorgon kommer Sandra hit och när barnen slutat skolan ska vi hänga i Höganäs tills Linn ska på simskola, på onsdag kommer troligtvis Johanna hit, W ska på läkarbesök, Pia kanske kommer och sen 17:30 ska vi skriva papper på radhuset. På torsdag tror jag inte något besök är inplanerat men Lukas har innebandy efter skolan så även då får vi hänga i Höganäs tills det är dags för träning. På fredag när barnen slutat skolan ska vi hem till Ida och därefter lämnar jag barnen hos Andreas och på lördag ska vi på Lilys tvåårskalas. SEN ska jag ta det lugnt. Fast prio denna veckan är ändå att William ska få äta massor, barnens skola och deras aktiviteter. Allt det andra kommer i andra hand och utan krav. 
 
Det går inte lika fort längre att skriva ett inlägg. William ville inte ligga kvar i vaggan så nu har han precis ätit och har somnat i min famn. Det är rätt jäkla mysigt att ha en bebis. Linn ville inte gå till skolan idag utan hon ville vara hemma med William. Han är verkligen familjens minsting som allt kretsar kring. ♥
Allmänt, Bilder | |
Upp