Skadat ben

Veckorna går ganska snabbt alltså. Om två veckor vid den här tiden har barnen sommarlov. Lukas har varit hemma tre dagar den här veckan. Han skadade benet i fredags och hade väldigt svårt att gå. Han fick ett sår på benet som vi fått tvätta två gånger om dagen. Idag gick han till skolan och det var lugnt och skönt här hemma några timmar. Eller, så lugnt det kan vara med en bebis i huset. 

I tisdags hade Linn med sig Nienna hem. De leker så himla bra ihop, det blir liksom inte sådär stökigt och gapigt som det kan bli ibland. När Karin hämtade sen så stannade hon på kaffe och vi lyckades få till en riktigt bra pratstund. 

Imorgon är det sista babysim. Joakim ska följa med. Myspys! Innan simmet får jag och W besök av Sandra, vi har inte setts på länge så det ska bli kul. Igår Igår klippte Lukas gräset, det är en uppgift som han paxat redan innan vi flyttade hit. Han gör det riktigt bra. Igår fick han bästa sällskapet. 

Allmänt, Bilder | | Kommentera |

Helg

I tisdags blev William nio månader. Imorgon när vi vaknar har han varit utanför magen längre än vad han låg i. Det är märkligt hur man kan ha så olika känslor. Hur kan man känna att den tiden är så långt bort och samtidigt känna att det var typ i igår? Han är i alla fall nio månader och tiden går alldeles för fort. Just nu är han i väldigt stort behov av närhet. Det är både mysigt och jobbigt. Han har också börjat gilla dammsugaren. Så fort den åker fram så släpper han allt annat och kommer farandes emot den. Igår stängde han av den typ tre gånger medan jag dammsög. Att klättra på den är också spännande och det gör det ganska svårt att bli klar snabb. Tur att ingen är söt. 
Förra söndagen var vi på en skatepark så de stora barnen fick göra av med lite energi. Det var en hit enligt barnen. 
Annars har vi haft en ganska lugn vecka. Jag och William var iväg igår och hängde med babysim gänget och drog sedan vidare för att simma.
 Nu har vi bara en gång kvar. Sen är det uppehåll under sommaren. Lukas och Linn åkte till Andreas igår men kommer igen ikväll. Snart är det dags för sommarlov. Jag undrar lite hur det kommer bli. 


Allmänt, Bilder | | Kommentera |

Surskånk

Idag har jag en kass dag. Troligtvis för att jag är hungrig. Men i flera timmar har jag gått runt här och tjurat. Jag är sugen på något men vet inte vad. Det är sjukt störigt. Var till och med i affären med Linn utan att hitta något jag ville ha. Ibland är det helt enkelt jobbigt. Snart får jag middag och sen blir jag säkert sugen på massor av saker.

I onsdags fick barnen en studsmatta. Jag skulle sätta ihop den men trampade snett på något sätt så jag trillade ner från trädäcket och fick ont i foten. Den är fortfarande inte helt bra men jag kan gå normalt och har inte ont hela tiden längre. Barnen gillar sin studsmatta och tur är väl det. Jag och William har också varit på den lite. 

Igår var jag och W på babysim. Två gånger kvar för den här gången. Vi har redan bokat in oss till höstens termin. De två första gångerna får jag vara med sen tar Joakim över. 
Allmänt, Bilder | | Kommentera |
Upp