För helvete!

Jag vägde mig imorse. Det var fan inte kul. Vägde mig för en månad sen och det var fan inte kul det heller. Räcker det inte med att träna någorlunda regelbundet och inte trycka sig choklad varje dag? Måste man räkna kalorier och säga upp sig från jobbet för att ha tid att träna tio timmar om dagen? När det gäller mat, måste man käka litervis med kvarg och kycklingfile? Bara! Eller är det okej att äta sånt som vanliga människor äter? Är det okej att dricka vatten till maten eller om man blir törstig eller är det Celsuis som gäller? När jag imorse insåg hur mycket jag gått upp så blev jag först ledsen och tänkte att jag uppenbarligen inte kan äta mat överhuvudtaget utan att gå upp i vikt. Sen började jag fundera på hur det var förra året. Då var jag ändå seriös och räknade kalorier och tränade en del samtidigt som jag bloggade om allt jag gjorde. Kommer ihåg att jag mådde bättre än vad jag gör nu men också att det var asjobbigt, det blev liksom ett heltidsjobb att väga mat och lägga in i appen och jag fick hela tiden tänka träning för att inte tappa motivationen. Det läskiga är att jag var inte ens nöjd då. Mina mål då var kanske inte rimliga heller och de ändrades med tiden. Nu har de ändrats igen, jag är inte ute efter att bli fit utan jag vill bara må bra. Träna på den nivån som jag trivs med men ändå kunna äta mat som jag tycker om och också kunna äta sånt som jag älskar. Alltså choklad! Fast inte hela tiden. Har denna vikthets alltid funnits? Lika många som säger att man ska vara nöjd med sig själv och älska sig själv, lika många lever på att träna och uppdatera sina följer om sina framsteg och alla borde nästan känna någon eller några som är utbildade till PT. Inte för att det är något negativt men måste allt hetsas hela tiden? Finns det någon därute som tränar för att må bra och inte för att ha så lite fettprocent som möjligt? 
 
Egentligen ska jag inte säga något, jag sitter här kvart i fyra på eftermiddagen och har haft ångest hela dagen på grund av vägningen i morse. Sminkade mig 14:20 bara för att det skulle få mig att må lite bättre med mig själv. 
 
Jag är trött! Trött på att aldrig bli nöjd. Trött på att ge upp också för den delen. Jag styrs väldigt mycket av känslor, är jag sur så har jag svårt att få något vettigt gjort alls och då tycker jag att jag förtjänar choklad, är jag glad så måste jag ta choklad för att må ännu bättre. Haha, alltså ja. Vad ska jag göra. Tanken på att inte äta choklad alls får mig bara till att vilja ha det ännu mer. Därför ska jag nu ta det jävligt lugnt. Träna några gånger i veckan och när det gäller matintaget så får jag ta en dag i taget. Idag kan jag inte äta choklad för den är slut. 
Alltså, ta det lugnt och ta en dag i taget. Fast just nu önskar jag att jag kunde vara några dagar fram, typ lördag. Då måste jag få äta choklad. 
 
Allmänt, Bilder | | Kommentera |
Upp