Nästa lördag

Helgen gick snabbt. Alltså läskigt snabbt. Den kändes inte riktigt som våra helger brukar göra. Kanske beror det på att Joakim nu är ledig. Vi fick till en väldigt bra helg. Barnen åkte till Andreas i fredags eftermiddag. I lördags tog vi det lugnt och på eftermiddagen kollade vi på fotbollen. Jag är inte förtjust i sport men lite intressant är det ändå när Sverige spelar. I söndags var vi hos Joakims moster och hennes man. William kände sig hemma väldigt fort där. Han röjde runt massor. 
Sen var ju helgen slut. Igår cyklade vi till affären och sen var resten av dagen lugn. William var galet go igår. Han var på strålande humör och lät oss sitta i soffan och titta på film utan några problem. Vi tittade på karate kid och W verkade gilla den lika mycket som vi. Visserligen var det ingen ny film för oss men ändå. 

Nu är klockan lite över sju och killarna sover. William har varit lite gnällig nu under natten och ändå är jag vaken. Så typiskt. När Lukas och Linn har varit hos Andreas så brukar de komma hem igen på måndagen efter skolan. Men den här gången kommer de inte hem förrän nästa lördag. Jag saknar dem galet mycket. Men jag har pratat med Linn några gånger och Lukas också en kort stund. Det hjälper. När de väl kommer hem så blir det fullt ös i två veckor så vi får passa på att ta det lugnt nu. 

William har börjat gå massor nu. Han gör det hela tiden. Det är coolt att se hur fort han lär sig. Han trillar ju såklart men han utmanar sig själv och nu börjar han gå och trillar han så fortsätter han krypande. 

Allmänt, Bilder | |
Upp