Helg

I tisdags blev William nio månader. Imorgon när vi vaknar har han varit utanför magen längre än vad han låg i. Det är märkligt hur man kan ha så olika känslor. Hur kan man känna att den tiden är så långt bort och samtidigt känna att det var typ i igår? Han är i alla fall nio månader och tiden går alldeles för fort. Just nu är han i väldigt stort behov av närhet. Det är både mysigt och jobbigt. Han har också börjat gilla dammsugaren. Så fort den åker fram så släpper han allt annat och kommer farandes emot den. Igår stängde han av den typ tre gånger medan jag dammsög. Att klättra på den är också spännande och det gör det ganska svårt att bli klar snabb. Tur att ingen är söt. 
Förra söndagen var vi på en skatepark så de stora barnen fick göra av med lite energi. Det var en hit enligt barnen. 
Annars har vi haft en ganska lugn vecka. Jag och William var iväg igår och hängde med babysim gänget och drog sedan vidare för att simma.
 Nu har vi bara en gång kvar. Sen är det uppehåll under sommaren. Lukas och Linn åkte till Andreas igår men kommer igen ikväll. Snart är det dags för sommarlov. Jag undrar lite hur det kommer bli. 


Allmänt, Bilder | |
Upp