Ytterligare en inställd operation

I måndags hade vi tid för Williams operation. Andreas hämtade Lukas och Linn på söndagkvällen eftersom vi skulle vara i Lund redan klockan 7:15 på morgonen. På vägen ner gick det mesta fel. Vi kom iväg lite sent, bedövningsplåstren W skulle ha på händerna var alldeles för stora och trillade av + att han själv pillade på dem för ungen somnade ju inte om i bilen. Väl på plats sen så kom narkosläkaren fram till att han var för förkyld så operationen blev inställd. Vi misstänkte det men hade väl ändå hoppats att den skulle bli av. Våra nya tid är till den 10/10 så vi får väl se. För min del är inte det den bästa dagen eftersom jag måste till skolan 14:30 för handledning inför vår första examination. Det får gå ändå. 
 
Utöver inställd operation så är väl det mesta som vanligt. Lukas vill inte göra sina läxor och Linn läser sin läsläxa varje dag. William äter numer hela äpplen och känns allmänt stor. Han älskar Pippi och tittar på något avsnitt varje dag. Han har också börjat klättra upp i fönstret vi har bakom soffan. 
 
Förra fredagen hade Linn sin första kompisövernattning. Hon tyckte det var jättekul och det gick hur bra som helst. Äntligen börjar hon komma upp i en ålder då hon kan göra sådana saker. Hon har hängt på Lukas alldeles för länge och nu försöker vi liksom ge henne ett eget liv om man nu kan säga så. Hon har simning på lördagar och jag tycker hon är så duktig. Jag har en liten förhoppning om att hon ska vilja fortsätta med simning. Lukas spelar ju fortfarande innebandy och har träning två dagar i veckan. Nu drar snart deras matcher igång också. 
 
Den här helgen är Lukas och Linn hos Andreas. De hade studiedag igår så vi passade på att lyxa till det med pizza till lunch. 
Det var uppskattat. Efter pizzan köpte vi varsin ny jacka till barnen. Lukas hade glömt sin på träningen förra veckan och självklart fanns den inte kvar. Dessutom har Linn redan vuxit ur sin. Jag kommer ihåg när jag var yngre att jag länge kände mig som "större" än alla mina klasskamrater. Med större menar jag nog mest längre men också att jag inte har något minne av att jag varit sådär liten som många barn är i den åldern. Hur som helst så växer hon ur sina kläder väldigt snabbt men det slutar ju så småningom och då kan hon kanske ha samma kläder ett år. Jag hoppas bara att hon kan fortsätta vara sig själv och inte falla för alla krav tjejer har på sig. 
 
Idag tog vi en promenad till biblioteket där jag lämnade tillbaka några böcker och lånade nya. Vi tänkte att William kunde gå lite och åka vagnen lite. Men nope, efter typ halva vägen fick Joakim bära honom. Sedan han började gå så vill han inte åka vagn längre. Vi pratade om att vi kanske ska sälja vagnen och bara köra på sulky från och med nu. Får väl se hur vi gör. 
 
I skolan går det bra. Vi håller på att jobba för fullt med vår första examination och den andra kommer vi nog börja på nästa vecka. Det känns riktigt bra och vecka 42 är det dags för fyra dagars praktik. Jag vet inte än vart jag ska vara så det blir spännande att få veta sen. 
Allmänt, Bilder | | Kommentera |
Upp