Vår påsk

I engelskakursen har vi två examinationer, den första är uppdelad i två delar. Första delen var en dramavariant som vi klarade, uppenbarligen bra. Nu är det dags för lektionsplanering. Vi är fem i vår grupp och alla ansvarar för varsin lektion. Jag har lektion nummer två. Till detta ska vi också skriva en reflekterande text. Nästa fredag ska detta vara inlämnat. Jag tänkte vara väldigt duktig under påsk och komma ganska långt. Så blev det inte. Jag "skolkar" idag för att få tid att skriva. Vi hade en lektion i skolan och jag kände att det inte var lönt att åka ner till Malmö för en lektion. Däremot ska jag dit både imorgon och på fredag. Tack och lov har jag ändå kommit en bra bit på vägen idag så just nu känner jag mig ganska lugn. 
 
Att få vara hemma själv såhär är galet skönt. Linn är nog hemma om lite drygt en timme och klockan två ska jag hämta William. Det gör också att man får gjort saker, som idag min text. Nu när William kommer hem kan jag slappna av och hänga med barnen utan att känna mig stressad över att jag har annat som väntar. 
 
Jag, Joakim och Lukas har laddat ner Pokemon Go igen på våra telefoner. Vi hade det för typ tre år sedan och nu körde vi igång igen. Jag har förstått att folk har väldigt skilda åsikter om detta spel men vi tycker det är lite kul. Igår var vi ute hela familjen och letade. Linn fick använda mig telefon. Det var ganska mysigt. Vi gick till tennisplanen där vi hittade några tennisbollar vi kastade med, sen hittade vi en fotboll vid skolan vi lånade. Det var mysigt OCH faktiskt väldigt lite fokus på själva Pokemonletandet.  
 
Vi har haft en fin påsk. Jag var hemma redan onsdag och torsdag. På tisdagen sov Lukas hos Elias, onsdagen bakade vi bullar och i torsdags åkte Lukas och Linn till Andreas. 
 
Medan de var där passade vi på att chilla. I fredags fick vi besök av Joakims pappa. Han hade med sig sin hund, såååå fin och jag blir bara mer och mer sugen på en egen hund. Vi tog en promenad ner till havet där W kastade sten i vattnet som vovven inte fick hoppa i och hämta. 
Alltså, hur fint är inte detta? Det är helt galet att man kan bo såhär. Efter Williams tupplur mötte vi Joakims mamma i Höganäs där vi käkade glass. På kvällen tog vi en promenad till där W stötte på en kompis. 
Den hade tre ben och var inte taggad på att leka. William älskar djur, det är lite det som väckt mitt sug efter en hund. På påskafton gjorde vi egentligen inget speciellt. Vi var hemma och pulade med lite allt möjligt. Joakim rensade rabatter, bland annat. 
William fick ett påskägg, i ägget fick han några jordgubbar, några godisbitar och en Diddifigur. Diddi är det enda namnet han kan på Babblarna. På söndag eftermiddag hämtade jag barnen i Åstorp. När de kom hem fick de leta efter varsitt påskägg. 
I måndags var vi på bio. Jag, Lukas och Linn. 
Röjar Ralf kraschar internet. Den var faktiskt riktigt bra. 
 
Nu är vi tillbaka i våra rutiner igen. Det är skönt med lov men det är ännu skönare med rutiner. Linn längtar galet mycket efter sommarlovet. Varje morgon är en kamp att få upp henne. Imorgon lämnar jag dock den kampen till Joakim för jag lämnar hemmet runt sex imorgon bitti. 
 
Nu ska jag kolla igenom min kurslitteratur inför min reflekterande text. Snart dags att hämta W på förskolan.