Djurpark och möhippa

Boråsresan gick bra. Alla tre barnen verkar ha uppskattat det. Vi började med djurparken. Det var lyckat. William tyckte det var häftigt med i princip alla djur. De första vi såg var elefanter och zebror och därefter giraffer som vi kom ganska nära, det gillade William. Lukas och Linn också men de har sett stora djur sedan innan. Dock märker man att de liksom blir mer fascinerande ju äldre de blir. 
Lejonen lyckades vi också se på nära håll. 
Det var perfekt djurparksväder. Ingen gassande sol men inte heller kallt. William somnade lagom tills vi skulle äta och det var ganska skönt att få äta i lugn och ro. Vi åkte tåget som gick därinne och barnen lekte på en lekplats full med vattenlek. 
De hittade någon snurra som kunde snurra ganska snabbt.
Det bästa var nog att se William klappa getterna. Han tyckte de var häftiga. Coolt att de är så vana vid människor. De var ju inte alls rädda. Linn tyckte det var lite wierd att klappa grisen. 

Under hela besöket på djurparken så kissade William i byxorna en gång. Annars var han torr. Vi hade hyrt en stuga på Borås camping. Där kom allt kiss han hållit inne. Dock gjorde vi ett framsteg. Han gick med på att bli lyft till pottan när jag såg att han kissade. Han knep av strålen och fick ut det sista på pottan. I en vecka vägrade han göra det men nu gick det och sedan dess har det gått bra, fram till typ igår då han protesterade. 

På kvällen fick jag och Lukas ont i magen. Han kräktes och jag sov bort mitt. William kissade typ tre gånger den natten. Vi hade tagit med hans madrass han hade i spjälsängen så det var inte förrän tidig morgon han kom upp till oss. Om jag inte minns fel. Oh, just det ja. På kvällen gick vi till den lilla butiken de hade på campingen. Där var trollkarlen Ason Bson Cson och trollade. Vi hade sett exakt samma uppvisning några veckor tidigare på Barnens dag i Helsingborg. Efteråt skulle han knyta ballonger till ALLA barnen. Lukas och Linn ställde sig sist i kön och fick gå själva tillbaka till stugan. När de väl fått sina ballonger åt vi snacks och spelade spel. William sprang runt och kissade så vi fick torka massor. 

Dagen efter checkade vi ut och drog till Navet. Det var häftigt därinne och alla tre barnen tyckte det var roligt. Dock var William lite liten och kunde inte göra speciellt mycket. Jag var sjukt trött och ville åka hem efter två timmar. Det hade varit bättre att bara åka dit med de stora så man hade kunnat gå igenom allt lite bättre. 



På vägen ut därifrån blev William skitsur och bara skrek och slängde sig runt i min famn. Det är så intressant att folk alltid ser så förvånande ut när sånt händer. Till och med barnfamiljer. Om man har barn som inte beter sig så någon gång under sin uppväxt har troligtvis föräldrar som daltar galet mycket med dem. Det gör inte vi. Till och med Lukas som oftast är lugn har betett sig så. 
På det stora hela så var det en bra resa och Borås verkar vara en ganska mysig stad. 
Efter en kaosig natt var jag riktigt trött när vi kom hem. Linn avskyr när allt det roliga tar slut så hon var på ganska dåligt humör. Meeen, en kan inte hitta på saker varje dag. På torsdagen var det dags för mig att ge blod för allra första gången. Det känns skönt att äntligen vara igång med det. Jag har velat göra det länge men har tyckt att det verkar så meckigt. Nu var jag i en blodbuss som kom till Höganäs. Smidigt! Dock blev jag vit som ett spöke och fick stanna längre än de andra och då också ligga med benen högt. I november är det dags igen. 
 I fredags åkte Lukas och Linn till Andreas och stannar där till torsdag. I lördags var det sen dags för Hannas möhippa. 
Det blev frukost hos hennes mamma. Sen drog vi till Kungsbygget där vi åkte zipline. Jag var så nervös men jisses vad kul det var. Måste åka dit med Linn så hon får testa det. Jag, den blivande bruden och två till åkte två gånger. Sen blev det bad i Landskrona och därefter middag hos Hannas syster. Det blev ganska bra trots att vi satt i bilen ganska mycket. Utgången kom alldeles för sent för mig så jag och Sanne åkte hem. Halv två var jag hemma. Jag klagar inte, jag hade en bra dag och vaknade av att William stod vid min sida av sängen med ett glas kallt vatten och Linn var i luren. Fem timmar fick jag sova. Perfekt för då var jag trött sen på kvällen. 

Potträningen går sådär. Vi gör framsteg och sen går vi tillbaka lite. Så småningom släpper det och har det inte släppt fram tills det är dags för förskola så kör vi en paus ett tag. Nu är vi på väg till Karlskrona där jag, Joakim och William ska spendera det kommande dygnet. Förhoppningsvis blir det en bra vistelse.