Mellokalas!

Vilken helg vi haft ändå. Fredagen började med kalas för Linn. Sju kompisar kom på kalas. Det var musik i mellotema, pizza, popcorn, dans, tårta, konster, enhörningspinata, godispåsar och massa skratt. Ett så lyckat kalas hon fick alltså. Hon är så nöjd. 
Joakim och William fick vara hos grannen så kalasbarnen kunde leka och dansa fritt. De var ett riktigt härligt gäng och alla deltagare verkade väldigt nöjda när kalaset tog slut. En deltagare fick sova över. Vilken lycka egentligen, att få sova över hos kalasbarnet direkt efter kalaset. Jag kände mig som värsta supermorsan som sa ja till det. Festandet fortsatte en stund till och någon gång efter att vi gått och lagt oss smög de ner till soffan och somnade tillslut där. 
 
Lördagen började i princip med simning för Linn. Jag älskar att hon gillar att simma. Hoppas hon vill fortsätta länge länge. Hemma pysslade jag med lite småfix och sen blev det en tur till affären där vi köpte lördagsgodis. Det var riktigt skönt ute igår. Jag, Joakim och William gick ut igen runt halv sex. Vi gick ner till havet. Det är nästan löjligt vackert. 
Det var perfekt promenadväder. Vi gick förbi skolan och där mötte vi Linn som skulle leka där lite. Sen ville William stanna vid den lilla dammen vi har mellan huset och skolan. Där kastade han sten en lång stund. Tjugo i sju kom vi in tillslut. 
 
Väl i soffan tittade vi ifatt de avsnitt av Sveriges mästerkock som vi missat. William somnade klockan 21 och sov i sin säng till 02:48. 
 
Idag var vi på biblioteket en stund. Linn lämnade tillbaka några böcker och lånade nya, jag hämtade en bok jag reserverat. Vi lekte en stund på lekplatsen bakom. Sedan dess har jag försökt få lite skolarbete gjort. Det har gått sådär. Nu är Joakim och William på simning så jag borde verkligen försöka få lite viktiga saker gjort. Att lyssna ikapp några poddavsnitt kan väl räknas som viktigt. 
 
Imorgon börjar min sista vfu-vecka. Det ska bli ganska skönt att få påbörja den sista kursen nu. Engelska. Två månader sen är det sommarlov för min del. 31 maj har jag en "written exam" och sen är det slut. Som jag längtar.