Lalandia, ingen hund och full rulle

Lalandia var bra. Joakim fyllde år och blev lite firad och fick ju bada massor. I badhuset hängde jag mest med de stora barnen. Det är inte ofta de får ha mig så där för sig själva så det var kul. William verkade också trivas. Han hoppade och plaskade. Dessutom gjorde han allt de vill att han ska göra på simskolan, synd bara att han inte gör det där. 
Jag fick dåligt med bilder. Som vanligt. Men vi hade det väldigt bra, alla barnen lekte, vi badade som sagt, lekte på monky tonk, klappade getter, åt mat, tittade på film, åt godis, gick vilse osv. På vägen hem stannade vi på KFC som bland annat Lukas hade bestämt. 

Här hemma sen är allt som vanligt. Barnen går i skolan och jag går i skolan. William har det bra på förskolan och ja. Joakim jobbar och har det bra där. Alltså det händer inte så mycket. 

Igår fick vi veta att William visar tendenser på hundallergi. Han är också allergisk mot gräs. Det blir alltså ingen hund för oss. Tråkigt som bara den men inget att göra åt. Han får helt enkelt hänga med de hundar som finns i vår närhet. 

Just nu ligger jag med William i hans säng, han ska sova. Jag har fruktansvärt ont i halsen och är galet trött. Har en redovisning på fredag så jag hoppas att inte halsen blir värre. 

I söndags var vi hos Joakims pappa och plockade valnötter, vindruvor, morötter med mera. Både Linn och William gillar att vara där. Linn säger alltid att deras trädgård är perfekt att leka kurragömma i.