Williams första nattgäst

Om en vecka är det sommarlov för mig. Jag tror inte någon förstår hur mycket jag längtar efter det, eller jo det finns nog en del som vet precis. Alla mina klasskompisar fick sommarlov igår men eftersom jag har en omtenta på lördag så får jag plugga en vecka till. 

William är på förskolan till på tisdag sen är han ledig och de andra två går på sommarlov på onsdag. Jag hoppas verkligen att vi får en fin och bra sommar. Vi har inga stora planer men nu när de släppte på 2 timmars regeln vill vi gärna ta med oss tältet och tälta hos mamma och pappa. Vi får se. 

Inatt har vi en liten nattgäst. Zoey ska sova över hos William. De har lekt, tittat på film, lekt igen, ätit popcorn och ostbollar, borstat tänderna och nu ska de sova. Fast de sover inte, inte ens i närheten. Istället hoppar de i sängen, kittlar varandra och fnittrar. Imorgon, eller nästa vecka kommer jag se tillbaka och tycka detta var jättemysigt. Nu vill jag bara gå ner till min glass. Men tänk alltså vilken lyx att få ha en kusin som är lika gammal. Alla mina kusiner är antingen äldre eller yngre än mig. 

I veckan har vi varit på stranden. Lukas och Linn premiärbadade.



Vi firade morsdag. Vi försöker alltid ge varandra grejer som ändå behövs och tidigare i veckan började vår vattenkokare att krångla så jag fick en ny, sen vill jag gärna ha en fläkt att ha i sovrummet under sommaren och det fick jag också. Sådana här dagar är egentligen inget viktigt för mig men barnen tycker det är kul. 

Vi har också köpt ny tv. Joakim har pratat om det MAAAASSOR och äntligen fick han tummen ur och köpte en. 
Riktigt fin är den. 

Jag har köpt mina första sticklingar. China Rose och Space cake. Skitfina, ellerhur?! 
Jag har ju inte gröna fingrar, eller jag har liksom inte varit intresserad förrän typ nu. Joakim har det största ansvaret men jag tycker det är lite mysigt att pilla lite själv.