Välkommen 2017

Nu är detta tredje gången jag börjar på detta inlägg. Tycker liksom att allt jag skriver låter så töntigt. 
Skitsamma! 
 
Nu är det ett nytt år. Jag är inte mycket för nyårslöften men jag ska försöka att inte bry mig så mycket om vad andra tycker och tänker. Det har väl blivit mindre och mindre av det ju äldre jag blir men ibland kan det ta så mycket av min energi och jag vill lägga den på annat. 
 
Vi har haft en bra jul. Jag är så tacksam för att vi lyckades att fira tillsammans. Det var alltså jag, Joakim, barnen, Andreas och till och med Pia. Johanna var också med en stund. Barnen var så överlyckliga över alla sina julklappar. Verkligen alla. Lukas tyckte till och med att detta kan ha varit den bästa julen någonsin. Jag hade ändå lite ångest över att jag inte tänkt till speciellt över deras julklappar. 
En rikitgt lyckad grej var något som Joakim hitta när vi var på Gekås. Dinosaurierägg som man lägger i vatten. Efter ett visst antal timmar så kläcks de och en liten dinosaurier tittar fram. 
Det första de gjort på morgonen har varit att kolla sin ägg. Kul med uppskattade klappar. 
 
Nu är det snart dags för skola och förskola igen. Linn börjar på tisdag och Lukas på onsdag. Jag älskar julen men tycker det är så skönt när man kommer tillbaka till sina vanliga rutiner igen. Även på jobbet är det annorlunda, många barn är lediga och dagarna blir på något sätt längre. Nåja, snart är vi tillbaka i vanliga rutiner.
 
I ett av mina försök att påbörja detta inlägg så skrev jag att jag faktiskt brukade blogga en massa förut och att jag älskar att skriva. Av någon anledning så känns det inte lika bekvämt att bara skriva om sådana här struntsaker. Vem bryr sig egentligen om vad jag tycker om julen, vad barnen fick i julklapp eller vad jag ska försöka tänka på under detta året? Jag skriver ändå mest för min egna skull, det är alltid roligt att titta tillbaka och minnas. Barnen har åkt till sin pappa, här är nu väldigt tyst. Jag har två väldigt stökiga rum jag tänkt städa, julpynt att plocka ner och en lägenhet att dammsuga. Dessutom kom säsong tre av Skam idag, kanske är städningen inte så himla viktig ändå. 
Allmänt, Bilder | | Kommentera |
Upp