35 år!

Idag är det min födelsedag. 35 år gammal är jag nu. Jag har ingen åldersnoja alls, jag känner att för varje år som går blir jag mer och mer säker på mig själv. Det är ändå märkligt att jag nu är 35 år. Jag ska ju vara vuxen nu, men jag känner mig inte vuxen alls. VIsst är det märkligt ändå? Jag har tre barn varav den äldsta är 14 år snart och jag är gift. Hur kan jag inte känna mig som en vuxen? Eller, klart jag känner mig vuxen till viss del men det finns så många som jag känner är mer vuxna än vad jag känner mig som. Oavsett nu är jag 35 år och om 5 år är jag 40. Då ska jag nog ha fest. Eller, kanske. Vi får se. 
Den här dagen började med skönsång på morgonen, frukost på sängen och paket. William var snällt och hjälpte mig med ett paket, han verkade tycka att tejpen var lite för svår för mig. Jag fick ett par perfekta hörlurar som verkligen stänger ute väldigt mycket ljud. Jag kommer mest använda de när jag är ute och springer men i slutet på mars är det nog dags att åka till skolan igen och då kommer de vara perfekta. Tänk att åka buss och inte behöva höra motorljudet. En annan sak jag fick vara att Joakim ska vara taggad och delaktig i ett av alla mina projekt jag dragit igång här hemma, eller ska dra igång. Jag tror det kommer bli sovrummet. Tanken är att vi ska måla sovrummet nästa helg, jag är så taggad. Jag har velat göra det så länge nu och har äntligen bestämt färg så nu jäklar ska vi måla. 
Jag är väldigt nöjd med dagen. Det är något speciellt med att fylla år. Det känns liksom som att barnen gillar när någon fyller år fast att det inte är just de som fyller år. Vi fick till en mysig dag fast att det är torsdag, barnen har visserligen sportlov men jag hade behövt plugga mer än jag gjort idag. Det får bli lite mer imorgon och sen fullt ös nästa vecka. Snart dags för inlämning av examensarbetet. 
 
Lite nya bilder sen sist. 
Jag och Joakim turas om att leka med William på kvällarna. Den som inte ska lägga honom är den som leker, på så sätt får vi lite tid med honom varje dag och den som ska lägga kan få möjligheten att ta det lite lugnt. Förutom när det är min tur att få chilla för då är det alltid någon (oftast Linn) som behöver hjälp med läxa. 
 
Imorgon är det dags för OPEN. Jag har bokat träning kl 06:00 imorgon. Jag är ändå lite taggad fast att Coronan sabbat en del med min träning. Jag var och tränade i tisdags och märker att andningen inte är som den varit innan och att jag känner mig febrig och blir lättare snurrig. Oavsett, kul med OPEN igen och som vanligt ska jag kötta. Är lite spänd på att träna så tidigt på morgonen också. Jag har börjat drömma om att vara en riktig morgonmänniska. Tänk om jag kunde gilla att gå upp tidigt och fått träningen klar på morgonen istället för att göra det på kvällen när jag egentligen behövs här hemma eller bara vill ta det lugnt efter en dag med fullt upp. Morgonens träningspass är mellan kl 6-7 och frågan är om jag skulle kunna fixa det när jag sen börjar jobba. Jag vill gärna vara hemma på morgonen, inte gå upp tidigt för att träna och sen köra direkt till jobb. Det känns inte ok om valet fanns att få vara hemma och göra nytta. 
 
När William har somnat ska Joakim få läsa igenom mitt CV och mitt personliga brev och sen ska jag söka mitt första jobb. Jag börjar bli så taggad på detta alltså. Längtar tills det kommer ut fler jobb.