Den var jag inte beredd på

I måndags fick jag resultatet på tentan i historia, det är helt galet men jag blev godkänd. Jag kan inte för mitt liv förstå hur det gick till. När jag fick tentan framför mig så var jag helt övertygad om att jag inte skulle klara den. När jag lämnade in den så var jag också medveten om att det jag skrivit inte skulle räcka för att bli godkänd. Men det gjorde det uppenbarligen. Jag är väldigt glad och det känns som en så stor befrielse att inte ha det hängandes över mig mer. Nu kan jag fokusera på svenskan fullt ut, vilket helt klart behövs med tanke på att grammatik inte är min starka sida. 
 
Som vanligt är mitt liv stressigt. Jag borde boka in lite avslappning för allt bara snurrar hela tiden. Här hemma så pratar alla, det är aldrig någonsin tyst och sånt stressar mig. Inte alltid men just nu. Joakim, Linn och William är i köket och stökar. Linn pratar med Joakim samtidigt som William låter och jag blir helt snurrig. Vissa dagar blir det bara för mycket. Idag slutade jag tidigt så jag passade på att åka inom Väla och hämta en hockeyklubba Lukas köpt och så köpte jag lite nödvändiga grejer till barnen. Kl 15 var det utvecklinssamtal för William. Imorgon var tanken att jag skulle plugga så mycket jag bara kan fram tills klockan 13:30 för då ska jag bege mig till blodbussen i Höganäs. Meeeeen nu var klubban Lukas köpte vänd på fel håll så den måste bytas. Kanske att Joakim kan byta den på vägen hem men ja, vi får se. Det jag ville ha sagt var att det alltid är något som ska komma upp, hela tiden. Jag kände mig i fas med allt och till och med taggad på att bara få sitta imorgon och lära mig grammatik. 
 
På fredag är det del 2 av vår första examination. Den första delen hade vi igår då vi visade upp en film vi gjort och på fredag ska vi bli tilldelade varsin fråga vi ska besvara muntligt. Vi har fått frågorna i förväg men problemet är att det är 14 stycken och vi vet inte vilken vi får. Vi i basgruppen har svarat på alla men om kravet är att prata i 5 minuter så kan det bli svårt att fylla ut om vi inte har bra koll på vad vi snackar om. 
På lördag har Lukas innebandymatch och ska bland annat baka tills dess och väl på plats får jag troligtvis stå i kiosken. Jag hade tänkt att plocka fram ljusstakar och sånt innan söndag men nu känns det inte som att det kommer bli så. 
 
Jag hoppas att alla som läste verkligen gillade detta otroligt underhållande inlägg. Som plåster på såren får ni här en bild på världens finaste William som läser bok alldelels själv när mamma redan har läst tjugotusen och helst vill att han ska sova.