Fullt ös

Gårdagen var lugn men denna dagen var om möjligt ännu lugnare. Iallafall för min del. Joakim åkte till Malmö strax innan två och är inte hemma än. Medan han varit borta så har jag duschat, tvättat, fotat inköpen jag gjort till W hittills och lagt det i lådor. Nu har jag precis sett ett avsnitt av Greys anatomy och nu tänkte jag läsa en stund. Joakim är väl hemma om lite mer än en timme. 


Det har varit fullt ös på W idag. Vet inte vad han gör därinne i magen men rörelser har det varit nästan hela dagen. Jag älskar att känna hur han rör sig därinne. Joakim känner också massor nu. Nu ska bara barnen känna också. Förhoppningsvis kan de båda göra det nästa vecka. Linn pussar på magen massor men Lukas tycker det är läskigt. Men jag ska nog få honom till att känna sin lillebror också. 

Imorgon kommer äntligen de stora hem. Det är skönt att ha varannan helg då här är lugnt och skönt. Men samtidigt så saknar jag dem hela tiden så fort de inte är här. Imorgon vid lunchtid hämtar vi dem. Det låter klyschigt men jag är inte hel när inte barnen är här. Deras närvaro ger mig ett slags lugn. Visserligen kanske det inte alltid märks. Satt och tittade på gamla bilder förut, jisses vad tiden går. De var inte länge sedan Lukas var sex år och Linn tre. Nu är Lukas nio och Linn sex. Galet! 

Jag har tänkt lägga upp bilder på vad som är inköpt till W, kan vara kul att titta tillbaka på senare. 
Börjar med en pyjamas. I stl 50. Ett traderafynd faktiskt. Jag gillar tradera men kommer köpa massor nytt också. Båda de andra barnen har använt stl 50 så förhoppningsvis kommer W också få göra det. Eller hur ska man tänka där? Han har en annan pappa men visst måste han väl få en hel del av sina syskon ändå? Allmänt, Bilder, gravid | | Kommentera |

Lugnaste dagen på länge

Denna lördag började så lugnt man kan tänka sig. Vi låg i sängen och drog oss i säkert 45 minuter. Sen var det frukost i soffan framför två avsnitt av supernatural, därefter flyttade vi oss till sängen där jag låg i princip till klockan ett. Läste min bok och åt choklad. Efter några timmar blev jag trött och vilade en stund. Så skönt! Kvart i två körde vi till Joakims mamma för att äta nässelsoppa. Det var riktigt gott. Jag är en riktig mes när det kommer till ny mat men jag blev glatt överraskad. Jag fick också bebismysa med Zoey och hennes syster Lily underhåller som vanligt hela sällskapet bara genom att existera. Väl hemma blev det sängen en stund till och sen en stund i soffan. Nu ligger vi återigen i sängen och ska läsa en stund innan det är dags att släcka. 


Jag och kulan nu ikväll. 
Allmänt, Bilder, gravid | | Kommentera |

Vecka 25

Fredag! Måste jag säga mer? Just denna fredagen jobbar jag till 16:30. Nästa fredag är mycket bättre. Men fredag är det och tre dagars ledighet väntar. Dessutom kommer jag att spendera en av dessa helt själv. Barnen är hos Andreas och Joakim ska iväg med sina kompisar. Alltså blir jag lämnad helt själv. Som jag kommer njuta. Måste be Joakim fylla på med glass. 


Har gått in i vecka 25 idag. Om man bortser från att jag är lite smått bitter över att sluta halv fem så mår jag bra. Halsbrännan blir inte bättre. Så länge jag inte blir väckt på natten så känner jag inte om han rör sig därinne i magen. Blir jag däremot väckt av något då vaknar han nog direkt och rör sig massor. Inte lätt att somna om då. Fast att man ligger där mitt i natten och egentligen är väldigt trött, så är det underbart att känna honom röra sig. Det är magiskt varje gång. Jag tröttnar liksom inte. Han är redan underbar, min lille kille. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp