Ibland kan det faktiskt flyta på

Sommarledigheten närmar sig. Jag längtar som bara den. Det ska bli skönt att få läsa vilka böcker jag vill, att få titta ikapp Greys anatomy osv. Att slippa läsa kurslitteratur och analysera saker. Jag längtar!
 
Just nu är jag ute på min VFU. Är inne på fjärde och sista veckan. Det är riktigt kul och det är läskigt hur fort jag fäster mig vid eleverna. Inför dessa fyra veckor fattade jag inte hur jag skulle kunna klara målen, det kändes så overkligt att jag ska komma dit. Nu vet jag ju visserligen inte om jag klarat allt men min handledare har inte sagt något så jag antar att jag blir godkänd. Men saker och ting liksom faller på plats, det är en rätt härlig känsla. Jag har verkligen hittat hem och det är så coolt. 
 
Annars flyter väl allt på. Att jag lämnar hemmet 7.30 är en liten omställning, inte jättestor men ändå lite. Den största är väl att jag inte längre kan lämna Linn på simskolan på tisdagarna. Nästan varje tisdag är det en stor kamp om att hon inte vill dit, samtidigt vill hon inte sluta. Nu är det tack och lov sista veckan här och det ska bli skönt att få lite uppehåll från det också. 
 
En annan kul grej som hänt är att William har slutat med napp. Det var i fredags förra veckan vi kom hem från förskolan, han brukar alltid vilja ha den med en gång men istället lekte vi häst och det var inte förrän sent på eftermiddagen/ tidig kväll som han ville ha den men då sa jag bara att han skulle få den när det var dags att sova. Lite tjat blev det nog men inte supermycket. Under helgen gick det ändå bra, han tjatade men vi kämpade på med att avleda. Sen sköt jag lite på när han skulle få den. Först var det när han satte sig i soffan på kvällen, sen var det till Bolibompa, sen var det efter Bolibompa och sen var det uppe i sängen. På tisdagkvällen när vi gick upp till sägen så bad han inte om den. Han somnade utan och frågade inte efter den på hela natten. Imorgon är det en vecka sedan han hade den sist. Några gånger har han frågat efter den men det har varit mitt på dagen och han har släppt det direkt när vi sagt att han är stor nu. Helt sjukt att det gick så smidigt, jag var helt inställd på en stor strid. Efter tisdagens vinst så vågade jag inte låta Joakim lägga honom (han hade ju bara gett med sig så fort han bett om den) så jag tog typ alla. Nu ligger de dock däruppe men det är tyst och lugnt så det verkar gå bra. 
 
Här kommer lite bilder från senaste tiden. 
Kanske blev bilder som visats i tidigare inlägg och nappbilderna är alltså tagna innan förra fredagen. 
 
Nu blir det te, knäckebröd och Bonusfamiljen.