Covid-19

Efter nästan två år var det vår, eller i alla fall min tur att få Covid-19. 
I fredags fick jag lite ont i halsen, jag trodde det berodde på att jag läst högt. Jag har tidigare märkt att det påverkar halsen, vilket egentligen inte är superbra med tanke på mitt kommande yrke. Den här gången blev det värre under natten. På morgonen efter mådde jag ändå helt ok, inte pigg men inte heller sjuk. Sen somnade jag i soffan och vaknade med 39 graders feber. Någon/några timmar senare hade jag 41,4 grader. Det kändes ändå inte så. Jag sov mest hela dagen, åt inte speciellt mycket men på kvällen piggnade jag till och lyckades få till vår läggningsrutin med William. Vi tittade på ett avsnitt av Sveriges mästerkock och somnade jag strax efter nio och sov hela natten. 
Idag mår jag bättre men allt det jobbiga sitter liksom i huvudet. Täppt näsa, halsont och "känningar" i öronen. Huvudvärken verkar ha släppt. Tack och lov! 
Lukas och Linn var hos Andreas i helgen men kom hem friska så nu håller vi oss borta ifrån varandra så mycket vi kan. 

Igår när jag upptäckte att jag var sjuk på riktigt så bokade jag tid för provtagning. Fick tid på tisdag. Kände ändå att jag behövde få till ett test innan dess med tanke på att jag typ har alla symptom på Covid. Så vi fixade ett snabbtest som direkt visade sig vara positivt. 
Det betyder ju att hela familjen blir hemma hela veckan. 
Nu hoppas vi bara att det stannar här, att ingen annan får symptom och förlänger den här veckan som troligtvis inte kommer bidra till någon vidare avslappning. Något positivt som kanske går att få ut av den här veckan är att visa William hur fruktansvärt tråkigt det kan vara här hemma. Han vill ju inte gå till förskolan, alls. Varje morgon är det samma tjat om att han inte vill gå dit så vi försöker hela tiden förklara att det är tråkigt här hemma. Det kommer han definitivt få se den kommande veckan.