På kalas!

Jag och William är i Helsingborg med Lukas där han är på skridskokalas. Det var egentligen meningen att vi skulle åkt hit allihopa med Linn tjurade loss så hon och Joakim stannade hemma. Jag och William gick en liten rund först men nu står vi här och tittar när alla barnen åker, eller jag tittar. William sover. Hoppas han sover tills vi kommer hem. 


Allmänt, Bilder | | Kommentera |

finbesök

Idag fick jag och William besök av Tintin och två av hennes tre grabbar. Det kändes hemma på något sätt att träffa henne. Men jag märker att jag inte längre uppskattar att umgås med vänner och barn samtidigt. Det är såklart roligt att träffa sina vänners barn men det blir så mycket fokus på barnen och det gör lite att vän relationen kommer i kläm. Man ska helst se till att barnen kan roa sig själva så man får tid att prata med varandra, men det är inte alltid så lätt. Tyckte det gick bra ändå idag fast att Ludvig inte hade någon att leka med. Blev kanske lite fel här nu, för att förtydliga då. Det var superkul att träffa Tintin, Ludvig och Wilgot och lite trångt att inte Melker var med, men jag ser framemot när vi kan ses på tu man hand och prata massor. 

Linn fick med sig en kompis hem. Andra gången den här veckan. Lukas hängde med mig och William nästan hela eftermiddagen. De lekte med bollar och byggde torn. 

Allmänt, Bilder | | En kommentar |

Trött bebis

FEM MÅNADER!!!! Det är idag fem hela månader sedan William föddes. Jag förstår inte hur tiden kan gå så snabbt. Måste tiden gå så snabbt? Jag hinner inte med. Om en månad har jag gjort halva min föräldraledighet, jag är inte ens lite redo att lämna över till Joakim. Det som får mig att ändå inte bryta ihop helt är att jag inte ska tillbaka till ett tråkigt jobb jag haft i 14 år. Jag ska på nya äventyr som förhoppningsvis kan ge mig lite ro i själen. Hur som helst. Idag är vår lille plutt fem månader. Vi har firat detta genom att besöka BVC. William är nu 65 cm lång och väger 8800g. Det är 3,5 cm längre sedan sist (som var en månad sen) och 700g mer. Han fick också en spruta i varje lår. Det gick ganska bra men han har varit gnällig sedan vi kom hem. Trött också. 
Han somnade själv både i gymmet och i sin stol vi har vid bordet. Nu sover han i vagnen. Jag hoppas detta gnälliga har gått över tills det är dags att lägga sig för natten. Han har varit ganska glad också. 
När brorsan kom hem blev man såhär glad. (Syrran lekte med kompis och var inte särskilt intresserad). Oooooh, just det ja. I fredags vände han sig från rygg till mage. Han har kämpat på med detta ett tag nu och nu snurrar han hej vilt åt alla håll. Han börjar också dra upp knäna men jag hoppas det dröjer ett tag tills han kryper omkring här. Jag är inte redo för en sådan stor bebis än. 
 
Vi har börjat på babysim, det är jättemysigt och W verkar gilla det supermycket. Han plaskar mer och mer för varje vecka. Vi är en ganska trevlig grupp faktiskt. Nu när jag väl har tid att skriva här så kommer jag inte på något, det är så jäkla typiskt. Annars brukar jag ha massor att skriva men inte tid att faktiskt göra det. 
Allmänt, Bilder | | En kommentar |
Upp