Sista tentan

Tio över fem gick jag upp i morse, fem minuter innan klockan ringde. Det var nämligen dags för terminens sista tenta. 8:15 var det dags. Grammatik i engelska. Grammatik är ju inte min starka sida, eller terminologin är jag inte så vass på. Jag har suttit hemma i tre veckor och bara försökt lära mig så mycket som möjligt. Det är svårt att säga hur det gick, men det kändes bra när jag lämnade salen så jag hoppas verkligen jag klarat det. Nu är jag ledig i 3 månader. 3 MÅNADER!!! Alltså det ska bli så skönt. Jag kan läsa vilka böcker jag vill, kolla vad jag vill på datorn utan att känna mig kass för att jag inte pluggar. Alltså, ja jag ska njuta. Ett helt år av universitetsstudier är avklarade. Helt galet. 
Nu är det "bara" tre år kvar, sex terminer. Men det känns bra. Jag har hittat mitt yrke och det har liksom lagt sig som ett lugn över hela mig. Till hösten kör vi igång med SO, det ska bli kul. MEN först lite ledighet. 
 
I helgen var vi i Norge där vår senaste familjemedlem skulle döpas. Brorsans Nikolay, jag och Joakim blev faddrar. Som vanligt så är jag kass på att ta kort men jag fick en bild på mammas och pappas bebis. 
Ja, pälsen är exakt så mjuk som den ser ut att vara. 
Fick den här bilden på Lukas och William innan vi skulle köra till dopet. 
 
I måndags var det öppethus i den nya delen av Vikenskolan. De håller på att bygga nytt och vi passade på att gå dit och titta. Så fint. William gillade musikrummet bäst. 
 
Jag var helt slut när jag kom hem förut. Galet trött och så huvudvärk på det. Gjorde lite läxa med Lukas och sen fick jag en stund i soffan. William lät mig till och med slumra till en stund. Nu har vi lämnat Lukas hos Elias, ätit middag och haft besök av svärfar. Joakim är ute med de andra två och planterar.