Senaste veckan

För en vecka sedan bjöd jag Sanne på en hotellövernattning i Ängelholm. Det blev verkligen hur bra som helst. Min tanke var att vi skulle hänga nere i hotellets källare där det fanns både spa-avdelning och gym. Så blev det aldrig. Vi checkade in och blev kvar på rummet tills klockan var tio i sju. Sen gick vi till Pinchos och åt middag. Klockan nio gick vi på en liten promenad och sen satte vi oss på telegrafen. 
Där satt vi till midnatt och gick sedan tillbaka till rummet. Tio över ett släckte vi lampan. 7:30 åt vi frukost, 10:40 gick vi upp till rummet och plockade ihop våra saker och checkade ut. Sen satte vi oss i foajen igen och pratade tills vi körde hem strax efter 13. Vi fick pratat massor och det var så himla skönt. Jag kan inte minnas när jag pratade så mycket sist. 
 
I söndags när vi hämtat Lukas körde vi till Orangeriet för att käka lunch. Det gick sådär. William var inte så taggad på att sitta still och äta. 
Vi kollade in en loppis på vägen hem och fick till ett snabbt stopp på Plantagen. 
 
William har börjat vakna tidigt på mornarna igen. Klockan sex tycker han att vi ska gå upp. För att dagarna ska bli så bra som möjligt är det bäst att följa honom. En dag var vi på en lektplats redan 8:45. 
På detta är då vädret ganska tråkigt så det finns inte jättemycket kul att hitta på. 
Igår körde vi till Joakims pappa på förmiddagen. 
Vi plockade plommon och vinbär, fikade på frallor och lekte. Vi fick med oss en massa annat gott innan vi körde hem för att äta lunch. 
Vilken lyx att kunna gå ut i sin trädgård och liksom plocka ihop till sin middag. William har redan krängt en massa gurka. 
Nu får vi se vad helgen har att erbjuda. Än så länge är det bara bestämt att Nienna ska sova hos Linn, sen får vi se.