Börjar falla på plats

23:50 i lördags kväll/natt stod jag inte ut längre. Joakim snarkade, det var varmt i sovrummet, halsbrännan försvann inte och W ville inte lugna ner sig i magen. Jag gick och ut på balkongen och lade mig i soffan. Mycket svalare och ingen Joakim som snarkade. Halsbrännan och W fick jag stå ut med ett tag till. Där låg jag till kvart i fem. Jag lyckades nog somna till några gånger men det var inte mycket sömn jag fick. Kvart i fem blev det lite kyligt, då var sängen skön igen. Men jag var så trött under hela söndagen. Det är svårt att sova bra. Ingen ställning är skön och det tar tusen år att vända sig. Ryggen gör ont efter timmar i rörelse. Just nu mår jag som bäst under helgerna, när jag inte är igång som en vardag. Tre och en halv vecka kvar på jobbet. Sen väntar veckor av välbehövlig vila. Det längtar jag efter massor. 


I söndags var vi på husvisning. Eller radhusvisning kanske man säger. Det är väl i princip klart att vi i december flyttar till Viken. Lånelöfte är klart och lånet är beviljat. Papper skriver vi på torsdag. Joakim kommer under veckan kontakta mäklare för att dra igång försäljning av lägenheten vi bor i nu. Spännande! Detta har varit ett väldigt händelserikt år och jag ser framemot att nästa år blir det lite mer lugnare och stabilare år. 
Men nu när allt är klart med radhus så vill jag bara slappna av och fokusera på barnen och deras lillebror som kommer om ca två och en halvmånad. 

Allmänt, Bilder, gravid | | En kommentar |

Helt slut

Äntligen fick jag sova. Kvart över sju vaknade jag. Utvilad! Jag tror inte det beror på ljuset, eller jo det gör det kanske. Mörkret gör mig tröttare men, ja. Pigg var jag iallafall i morse. Efter frukosten städade vi. Jag plockade undan i barnens rum, dammtorkade där, dammsög hela lägenheten och torkade golven. Två gånger grät jag under typ en och en halv timme. Det är inte lätt att vara gravid. Dammsugaren gör mig galen, men också det att jag inte orkar lika mycket just nu. Jag har nu så jäkla ont i ryggen. Borde städa oftare så det inte blir så jäkla mycket varje gång. Vi åt middag och sen kom Sandra på besök. Hon och jag satt på balkongen och snackade. Trevligt! Jag är så kass på att träffa folk, men när det väl blir av så blir det bra. 


Nu är jag ganska trött. Ryggen gör fruktansvärt ont och dessutom har jag halsbränna. Sura uppstötningar också. W är vaken och i fullgång i magen. Hoppas han lugnar ner sig så jag får sova. Imorgon ska vi på husvisning, ser framemot det väldigt mycket. Sen ska jag njuta på balkongen resten av dagen. Nästa vecka är fullspäckad på jobb så förhoppningsvis går den snabbt. 

Jag vill börja fixa inför W's ankomst, men har tänkt vänta tills efter jag slutat jobba. Väntar också på att få hit vaggan så jag går bädda. Åh, som jag längtar. 
Allmänt, Bilder, gravid | | Kommentera |

Vecka 29 och glukosbelastning

Jag sitter just nu hos barnmorskan och har precis druckit upp den berömda sockerdrycken. När man inte ätit något sedan igårkväll så är den där drickan väldigt välkommen, i typ två sekunder. Halva drack jag utan problem, den andra halvan är lite jobbigare och nu några minuter efter står det mig upp i halsen. Jag har med mig en bok, inte så många sidor kvar i den så förhoppningsvis kan jag glömma bort min hunger ett tag nu. W kicka igång så fort jag börja dricka. Jag börjar bli så nyfiken på honom. Hur han ser ut och liksom vem han är. Som jag skrev i tisdags så njuter jag av att ha honom i magen. Men jsg blir mer och mer sugen på att få träffa min eller vår lille kille. Den här veckan har han dock varit lite besvärlig. I onsdags väckte han mig fem i fem. Vilket är nästan en och en halvtimme innan jag skulle gå upp. Tyvärr var det helt omöjligt att somna om. Det resulterade i att jag somnade halv åtta på kvällen sen. Halv nio gick jag upp och sa godnatt till barnen sen somna jag igen och sov, tro det eller ej, hela natten. Just nu är jag glad om han låter mig sova till halv sju. Imorse väckte han mig 05:36 och sen väckte Joakim mig 6:15. Alltså de där två. Tur de har varandra sen så jag kan få lite mer sömn. 


Idag åker barnen till Andreas. Han hämtar dem klockan två. Jag är ledig resten av dagen och tanken är att jag ska städa. Imorgon kommer Sandra och på söndag ska vi till Viken för att kolla in ett visningshus. Dessutom ska det bli sol hela helgen. Kanske får jag med Joakim på en glassdejt någon dag. Ikväll ska vi ut och käka med resten av Ek gänget. Hanna har eller ska fylla år så vi ska fira henne lite. Tycker det känns som att helgen inte kan bli något annat än bra. 

Nu ska jag läsa min bok och invänta ett, för mig, ganska viktigt telefonsamtal. 


Allmänt, Bilder, gravid | | Kommentera |
Upp