Idag är det dags!

Att det ska vara så jäkla svårt att sova. Den här gången har jag vaknat för att inte kunna somna om. Vaknade klockan tre, helt utav mig själv. Bytte blöja på en sovande W som fortsatte att sova även efter. Men jag kan inte somna om. Typiskt! 

I söndags hade vi namngivning, det blev så lyckat. Kommer ett separat inlägg om det senare. 

Igår var jag hos barnmorskan och fick insatt en hormonspiral, skönt att det är gjort. Vi passade också på att ta ett cellprov. Ska dit igen på onsdag, hon ville boka in mig hos doktorn så han kan kolla så spiralen sitter på rätt plats. Fast jag inte gillar att sitta i den där stolen så känns det skönt att de tar en extra titt, spiralen ska ändå sitta där i fem år. 

(null)

Idag är det tisdag. Det innebär att det äntligen är dags för flytt. Jag är så taggad och det ska bli galet skönt. Just nu bor vi i flyttkaos, det kommer vi kanske göra i några dagar till men då går det i alla fall åt rätt håll. Jag ska försöka sova nu, det blir inte mycket vila under dagen. 
Allmänt, Bilder | | Kommentera |

Svårt att sova

Här ligger jag i mörkret och kan inte somna. Både Joakim och William sover. Det brukar ta tid för mig att somna men nu är det extremt. Det är svårt att koppla bort allt, jag hoppas att det blir bättre nu efter flytten. 

Idag har det varit full rulle här hemma. Vi har både packat och förberett inför Williams namngivning som är imorgon. Det kanske egentligen inte är den bästa tidpunkten att ha namngivning två dagar innan vi flyttar men nu blev det så och det har faktiskt gått bra att få ihop allt ändå. William har skött sig bra under dagen och vi har fått gjort massor.  (null)
Det ska dock bli skönt att få detta överstökat. Jag är ju inget fan av stora folksamlingar eller träffar på detta sättet men det ska nog gå bra. Sen är det flytten på tisdag och därefter blir det förhoppningsvis lugnt.  (null)
Imorgon är det andra gången mamma och pappa träffar W. Det känns väldigt jobbigt att vi inte ses mer. Tyvärr är det svårt att få till. Varken jag eller Joakim är sådär sociala som många andra är och från och med nu ska vi prioritera det som vi verkligen vill och jag vill kunna träffa mina föräldrar mer. Jag vill att W ska få en lika bra relation till sin mormor och morfar som både Lukas och Linn har. Nåja, det löser sig. Jag får väl försöka sova.  (null)

Allmänt, Bilder | | Kommentera |

Tre månader!

Idag är det tre månader sedan vår underbara lille kille föddes. På ett sätt känns det som "oj, är det redan tre månader sedan" men på ett annat sätt känns det "är det bara tre månader sedan." På dessa tre månader har det ändå hänt en massa och det kanske egentligen inte är något speciellt att skriva upp men det känns ändå som att dessa tre månader lika gärna hade kunnat vara sex månader. Jag har nu gjort en fjärdedel av min föräldrarledighet och den har gått jäkligt snabbt, fast det säger man ju alltid när det är över liksom. De andra tre delarna kommer jag spendera i Viken och det ska bli skönt. Vi ska gå på massor av promenader och leka massor. Vi kommer nog också hänga en hel del med kusinerna, faster och farmor. Vi kommer också träffa Sandra och hänga med Tintin, Wilgot, Ida och Albin. Viktiga människor. Förhoppningsvis får vi till en tur eller två till mormor och morfar. 
Hur som helst, idag är det tre månader sedan han föddes. 
Vi firade detta genom att besöka BVC. Han är nu 59,5 cm lång och väger hela 7240g. Det var också dags för första vaccinationen. Det gick väl som väntat. Han blev tokledsen. Tack och lov var de två så han fick båda sprutorna samtidigt. Han är lite grinig nu men jag hoppas han får ur sig allt det griniga nu så vi kan sova gott i natt. Jag gillar vårt BVC, de är så engagerade och snälla. Tre månader alltså. Om ytterliggare tre är det dags för honom att börja med "riktig" mat. Spännande! 
Allmänt, Bilder | | En kommentar |
Upp