Bra natt trots feber

Vid två tiden inatt tog vi tempen på William. Han hade då 38,6 i temp. På morgonen hade det gått ner lite men sen gick det upp igen. Vi läste lite på nätet om feber på bebisar och där stod det att man ska kontakta vården eftersom  han är under tre månader. Vi ringde 1177 där vi fick rådet att ringa kväll och helgs mottagningen för att boka tid. De öppnade inte förrän kl 10 så vi fick vänta med det samtalet i över tre timmar. När vi väl får prata med någon där så säger de med en gång att det är till barnakuten vi ska vända oss och det med en gång. Så vi kör dit.  (null)
Vi fick vänta en liten stund och sen fick vi prata med en sjuksköterska. Hon vägde honom (han har gått upp 80g sedan i torsdags) sen tog vi tempen på honom och då hade han ingen feber. Allt såg bra ut och hon sa att det inte var något att oroa sig för och att det hade varit värre om han haft feber utan att vara förkyld. Varken jag eller Joakim var oroliga. Vi tycker han mått bra ändå. Han både sover och äter så det är inget konstigt. 

Efter besöket på akuten gick vi en runda. Det var sådär friskt ute. William sov första halvan sen var han vaken en stund för att sedan somna igen. Det blev en lagom runda.  (null)
På vägen hem köpte vi pizza. Jag lyckades få till en liten tupplur och det var så jäkla skönt. Vi har också sett klart stranger things och nu ligger vi i sängen. Jag är helt slut och hoppas jag får sova bra inatt. Trots att vår lille kille hade feber under natten så sov han ganska bra men det blev lite längre vakentid för mig och det blev jobbigt. Mer sömn inatt alltså. 
Allmänt, Bilder | | Kommentera |

Vår plutt

Denna lördagen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Jag hade tänkt rensa i Linns rum, passa på nu när hon inte är hemma. Men William mår inte bra idag. Han är rosslig i halsen och har massa slem. Han har hostat och sovit hela dagen.  (null)
Vi var ute och gick en runda förut. Det var skönt att komma ut en stund och W fick sova i vagnen. Det är fruktansvärt jobbigt när dessa små är sjuka. Men en sak som varit skönt för min del var att jag sluppit bära så mycket. Det ger mig fruktansvärt ont i ryggen, men nu har den fått vila. Jag hoppas vi får en bra natt trots att han sovit största delen av dagen. Nu är han dock på väldigt bra humör och är tokvaken. Vi hoppas också att han mår bättre imorgon. Jag är sugen på en riktigt lång promenad men det är läskigt att lämna hemmet när han inte mår bra. 
Allmänt, Bilder | | Kommentera |

Freeedag!

Just nu är det bästa med fredagar att det väntar två hela dagar då jag slipper köra bil. Jag kör bil ca 80 minuter varje annars. Det bästa med denna fredagen att jag har tre dagar framför mig då jag slipper köra. Att åka bil är ingen fara men att köra är galet skönt att slippa. 

Barnen är hos Andreas nu och kommer hem igen på tisdag morgon. 

Jag och Linn lekte lite med William innan. Hon tyckte det var skitkul när jag satte honom i stolen.  (null)
Hon har tidigare fått köra honom i sin dockvagn. Det var nog min högsta dröm när jag var liten, att få köra en riktig bebis i dockvagnen. Han verkade faktiskt ganska nöjd där. 
Jag hoppas vi får en lugn natt. Det brukar vi väl få men de senaste dagarna har det varit många uppvak och det gör mig helt snurrig. Att inte få sova mer än max två timmar i stöten känns sådär.  (null)

Allmänt, Bilder | | Kommentera |
Upp