Dejt

Mötet på förskolan gick väl egentligen som väntat. De vill att han har blöja när de är ute men också vid vilan. Jag förstår att det blir meckigt när de är ute men vid vilan hade jag helst sett att han var utan. Han har vilat hemma i tre dagar nu och inte en enda olycka har vi haft. På de fyra veckor han varit på förskolan har vilan varit helt ok. Men men. Vi kör på detta nu och växlar upp här hemma. Idag har vi skapat men både fredag och lördag har han sagt till och därmed har vi endast haft en olycka. Däremot.sa han till när vi var på biblioteket och då hann han sätta sig på pottan. 
Annars har helgen varit lugn. Den började ju med studiedag för barnen. Vi hade planer på att åka till hembygdsparken men det regnade så vi blev hemma. Vi fick till en picknick i vardagsrummet. Sen åkte de stora till Andreas och vi andra tre har chillat. 



Jag har en hemtenta som ska vara klar på onsdag kl 12 så jag har pysslat lite med den. 

Idag kom Joakims pappa och fru hit så vi passade på att käka ute och gå på bio. Beijing8, vi tog dumplings. Sååå gott var det. Sen såg vi då Downton Abbey och den var också bra. Nu är vi hemma igen och W ska snart sova men först kvällsmat och Bolibompa.