Skogsutflykt!

Förra veckans lektioner gick oerhört mycket bättre än veckan innan dess. Tack och lov! Jag håller nu i all engelska och all SO. Nästa vecka är det lov men efter det ska jag även hålla i matten. Dock vet jag inte om jag ska hålla i alla lektioner eller bara några. Det är svårt för alla här är så upptagna hela tiden så jag känner mig väldigt mycket i vägen. Det är också en hel del tid då jag bara sitter. Som det ser ut nu har jag massor med tid för att planera mina lektioner. Jag börjar se framemot att få vara den som bestämmer, att inte behöva fråga någon annan om det är ok eller inte. Att själv få bestämma över min tid och att hela tiden veta vad som ska hända sen. Jag försöker att göra så mycket jag kan oavsett om det handlar om att planera lektioner eller läsa på om olika skolrelaterade saker. 
De har utvecklingssamtal just nu så det kanske inte är så konstigt att de är upptagna. 
 
Annars har vecka inte bjudit på något speciellt faktiskt. Hela veckan har varit ganska lugn. 
I lördags var vi i skogen, det var riktigt skönt. Alla i familjen gillar det. Jag är alltid fundersam över hur vi ska få tiden att gå men det löser sig alltid. I lördags gick vi runt bland träden och tittade. Barnen hittade ganska så snabbt ett träd som blåst ner. 
Det roade de sig med en väldigt lång stund. 
Vi grillade korv och pinnbröd. Visst är det märkligt att maten smakar så bra i skogen? 
Förhoppningsvis blir det fler skogsturer den här hösten. 
När vi var i skogen så hittade Joakim lite nya pinnar och grejer till Ödlis. Den blev uppskattad. 
Här kommer en bild på hur han sov en natt. 
Jag måste säga att det inte ser jätteskönt ut. Den där stenen var säkert varm och skön. 
 
Nu är det snart lov och det innebär tentaskrivning för min del. Jag skulle ljuga om jag sa att jag såg framemot det. Men det ska bli skönt att få den gjord. Sen kan jag fokusera på praktiken fullt ut de fyra sista veckorna. Snart borde vi också få ett färdigt schema för hur resten av terminen kommer se ut. 
 
Eftersom jag varit lite förkyld nu ett tag så har träningen fått utebli. Tränade i egenträningen i torsdags och fick inte mycket gjort. Sen igår igen och då fick jag ändå till ett hyfsat bra pass, det känns lite idag. Tanken var att jag skulle ut och springa idag men jag har sovit väldigt dåligt inatt och kände att jag behövde lägga min energi på annat. Men imorgon blir det ett pass och jag vill gärna få till några löppass i veckan. 
 
William ska snart lägga sig och sen blir det te i soffan framför senaste säsongen av You. Sen kör vi igen imorgon.