Livsstatus

Livet just nu flyter på. Imorgon börjar sportlovet. Förresten, heter det fortfarande sportlov? Vet att en del säger läslov (vilket jag älskar) men är det liksom "bestämt" att vi ska säga så nu eller är det typ svensklärare och bibliotekarier som försöker sälja in det? 
Lukas och Linn är hemma hela veckan, William är hemma ons-fre. Jag har omtenta på lördag i grammatik. Det suger men det var tydligen många som inte klarade den och av någon anledning känns det liksom lite bättre då. Efter tentan är det bröllop. Det blir en intensiv dag för mig men förhoppningsvis blir det bra. 

Vad har mer hänt? Vi var hos mamma och pappa. Det var mysigt. 

Barnen fick prova att hugga ner träd. Morfar sågade ner hela sen med sin motorsåg. Efteråt var Lukas och Linn rörande överens om att de heller gör detta än går i skolan. 

Båda barnen har haft utvecklingssamtal, kalasen börjar dra igång igen. Det är också dags att börja planera Linns kalas. Jag fyller snart år, sen Linn och sen Lukas. Tiden går fort. 

Mer då? 
Det har nog inte hänt så mycket. 
William har klippt sig. Sanne klippte det lite snabbt för typ fyra veckor sedan. 

Det pratas om att förskolan William går på ska läggas ner. Det märkliga med det är ju att personalen har blivit lovade en helt ny byggnad i flera år och sen helt plötsligt vill de lägga ner den helt. Joakim har blivit en frontfigur i att försöka stoppa det. Inget är bestämt än och vi håller tummarna för att vi får vår vilja igenom. 

Annars har det inte hänt så mycket. Det rullar på med allt och vissa dagar är bättre än andra. Jag har börjat se framemot maj månad. Då är jag på vfu och sen är det sommarlov. Då är också halva min utbildning gjord. Just nu är det ganska kämpigt i skolan. Jag är trött och jag hoppas att vfu:n kickar igång mig litegrann för det behövs. 

Läste en bok också, eller jag har väl läst några stycken men jag tror att detta kan vara årets viktigaste bok. 
Oavsett om en har barn eller inte så borde den här boken läsas. Så viktig!