Välkommen tillbaka

Sommaren kom visst tillbaka. Jag måste erkänna att jag har lite svårt för sådant, att vädret ändras. Det var kallt så länge att jag ställde in mig på en tidig höst. Vi började hålla oss inomhus och vi hade kommit till en punkt då vi gillat läget. Sen helt plötsligt kom solen och värmen tillbaka, lagom tills Joakim började jobba. Det har tagit ett tag för mig att landa i det men nu har jag fattat. Vi har badat en del och ÄNTLIGEN har Lukas fattat grejen med att bada i havet. Vi har haft några riktigt fina stunder tillsammans nere vid havet. En dag gjorde jag och barnen pizza som vi tog med oss ner dit efter att Joakim kommit hem. 
 
Jag älskar detta. Att bo så nära havet, att vi bara har några minuters cykelväg dit. Lukas och Linn är inga badkrukor, de springer i och är i hur länge som helst. De senaste gångerna vi varit där har vi tävlat i vem som kan stå på händerna längst under vattnet. Både Lukas och Linn slår mig rätt rejält. 
William har också insett hur skönt det är. Det har bara tagit typ två år. Nu är han i och plaskar och går så långt ut att han knappt når botten. 
 
En annan dag var vi och åt middag på Garage. 
Det var ganska mysigt. William stod mitt i gången och dansade till musiken. Dock är han ganska rastlös och vill absolut inte sitta still någon längre stund vilket då gör att vi nästan får kasta i oss maten. 
 
Jag och William har varit med hans förskolekompis Lennox och hans mamma Sissi på Petsson och Findus teater i hembygdsparken. Teatern var bra, William satt still hela tiden och tittade, skrattade och klappade händerna. Däremot var han ganska sur innan det började och ville inte alls leka. 
Efteråt gick det mycket bättre. På vägen hem stannade vi på McDonalds och åt lunch. 
 
Igår var vi på en lekplats, alla tre barnen var med. Jag och Joakim plockade björnbär, två hela durkslag fick vi ihop. 
 
Idag har Lukas och Linn åkt till Andreas och kommer hem på söndag. Vi har egentligen inga planer i helgen. Tanken var att vi skulle på kalas imorgon men det blev flyttat till nästa helg. Så jag ska nog försöka passa på att få lite saker gjorda här hemma. Jag har en hel del jag vill lägga ut på Tradera. Jag är lite rädd att det ska bli för mycket att packa ihop och skicka iväg sen och att alla annonser kommer gå ut i samband med att jag börjar skolan. 
För ett tag sedan skrev jag att jag inte är så pepp på att börja skolan igen. Det har egentligen inte ändrat sig men jag försöker tänka positivt. Det blir en mjukstart på fyra veckor och sen är det VFU i fyra. Jag tror det kan bli bra. Min plan är att plugga effektivt när barnen är i skolan och på förskolan för att sedan hänga med barnen, hjälpa till med läxor, köra till träningar osv. Skulle det behövas får jag i så fall plugga på kvällarna också. 
 
På onsdag börjar Lukas sexan och Linn trean. Det är helt galet. Hur kan de ha blivit stora så fort? Om ett år börjar Lukas sjuan. Då är jag förälder till en tonåring. GALET! 
 
Nu hoppas jag att William snart somnar så att vi kan dra igång en film. Jag har glass som väntar på mig i frysen.